Dong Guan Hendar Cloth Co., Ltd

  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] fabriek
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken hendar
Aantal werknemers 280~300
Jaarlijkse omzet 45 million-60 million
Opgericht Jaar 2007
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Dong Guan Hendar Cloth Co. , Is Ltd een professionele die fabrikant en verkoop, in Dongguan China in 2007 wordt gevestigd. Momenteel heeft onze fabriek 300 personeelsleden en behandelt een gebied meer dan 5000 m2 met verscheidene die productielijnen met geavanceerde vaste machines van Germany.Hendar worden uitgerust - activa van meer dan 3 miljoen USD.

Wij hebben ons op ontwikkeling, productie en distributie van niet-geweven stoffen met inbegrip van pp spunbond, Gelamineerde niet-geweven, meltblown en de niet-geweven meer dan 20 jaar van SMS ervaringen geconcentreerd. De jaarlijkse verkoop heeft $50 miljoen bereikt. Het de verkoopgebied heeft van het Hendarbedrijf snel een goede reputatie uitgebreid over de hele wereld en gewonnen.

 

Ons bedrijf hangt altijd het ondernemingsprincipe aan van „Succes is van elk personeel. Vernieuw elke dag het leven“. Wij maken een ononderbroken innovatie van materiaalhervorming, productonderzoek en ondernemingsbeheer. Ook, hebben wij de Bevestiging van ISO9001-Kwaliteitssysteem en SGS overgegaan.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in maskers en filters, medisch, schoonheidsverzorging, zakken, meubilairopslag, babywandelwagen, meubilairmatras, automobiel binnenland en jasje, waterdichte bouwmaterialen, muurfilm en het met mulch bedekken van film voor decoratie, landbouw, behang en nevel het schilderen doek, en andere industrieën.

 

China Dong Guan Hendar Cloth Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Onze Ondernemingsvisie: Hendar dringt op het klant-centric principe aan en verleent one-stop dienst. Wij zullen houden ontwikkelend geavanceerde producttechnologie om beter ondernemingsbeheer te maken en geëngageerd aan het worden het meest professionele en dynamische bedrijf in de niet-geweven stoffenindustrie.

 

 

Onze cultuur: Goed Geloof, Voortdurende verbetering, Streng Beroep, Oprechte samenwerking.

China Dong Guan Hendar Cloth Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis

Gecosponsord door verscheidene niet-geweven materialenberoeps, werd de Doekco. van Dongguan Hendar, Ltd opgericht in 2007, is een privé jointstock onderneming.

 

Het bedrijf is geëngageerd aan product en onderzoek en marktontwikkeling van producten in de niet-geweven industrie, die klanten voorzien van uitvoerige oplossingen.

 

Na tien jaar van snelle ontwikkeling, en gewonnen een goede reputatie in de binnenlandse en buitenlandse markten.

De verwante bedrijven van de groep worden gevestigd in Guangdong, Hunan, Hubei en Jiangsu.

Dienst

Dong Guan Hendar Cloth Co. , Houdt Ltd het vernieuwende constant onderzoeken van en het ontwikkelen van allerlei nieuwe producten van niet geweven grondstoffen. Ons bedrijfsnetwerk omvat China, Noord-Amerika, Europa, Australië, overal Afrika, Zuidoosten, Azië enz.

 

 

De producten van het bedrijf omvatten pp spunbond, HUISDIERENpolyester spunbond, SMS, meltblown, spunlace, acupunctuur, hete lucht, hoofdzakelijk het hete rollen en andere niet-geweven materialen. Tegelijkertijd, verstrekken wij niet-geweven film en druk diepe verwerking om klanten in alle aspecten te dienen.

 

Wij hebben 20 jaar van beroepservaring op niet geweven stof, met prima personeel allerhande, om klanten one-stop dienst aan te bieden!

 

 

Ons Team

Hendar brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

Laat een bericht achter